انواع قند شکسته صادراتی چیست و چه کیفیت و ویژگی هایی دارد؟ دفتر فروش قند صادراتی در ایران کجاست و انجام صادرات این محصول از طریق کدام کارخانه قند انجام میشود؟ در زمینه صادرات، واحد های تولید قند باید با دقت بالایی عمل کرده تا بهترین محصول را تولید کنند.
کارخانه قند شکسته صادراتی
قند های صادراتی از بهترین مواد اولیه تولید میشوند و در سیستم تولید پیشرفته با استفاده از فرایند های دقیق و ماشین آلات مدرن تولید میشوند. قند شکسته صادراتی میبایست از نظر کیفیت در سطح بالایی باشد و موارد زیل در آن رعایت شود:
- بلانکت در حد استاندارد
- سفید و درخشش عالی
- سخت و مقاومت بالا
- طعم و مزه مطلوب
- بسته بندی مقام و شیک
طبق بررسی های به عمل آمده یکی از بهترین کارخانجات قند صادراتی در کرمانشاه قرار دارد و قند شکسته درجه یک را با برند تجاری “تنها” تولید و عرضه میکند. فروش قند شکسته در این کارخانه از طریق بخش فروش و بازرگانی انجام میشود که برای ارتباط مستقیم با دفتر فروش قند تنها میبایست با شماره زیل تماس حاصل کرد.