می توانید کارخانه هایی را معرفی کنید که قند قهوه ای کله و یا حبه را تولید و به بازار عرضه می کنند؟ کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه های ایرانی، در حد قند قهوه ای وارداتی از کشور های خارجی می باشد؟
همانطور که می دانید، قند و شکر از شیرین کننده هایی هستند که اگر در برنامه غذایی بیش از اندازه مصرف شوند، ممکن است سلامت فرد را به خطر بیاندازند. چه بسا امروزه افراد زیادی در جامعه وجود دارند که به دلیل مصرف بی رویه شیرین کننده هایی همچون قند و شکر، به بیماری هایی همچون دیابت و قند خون بالا دچار شده اند.
هستند شیرین کننده هایی که می توانند جایگزین قند و شکر معمولی شوند، اما بسیاری از آن ها قند مصنوعی بوده و از طرفی خود دارای مضراتی می باشند. با توجه به اینکه حذف کامل قند و شکر و خوراکی های شیرین از برنامه غذایی انسان کاری غیر ممکن است، می توان گونه هایی از قند را معرفی کرد که مصرف آن کمتر از نمونه های معمولی قند مضر می باشد و حتی گاهی در برخی موارد، استفاده از آن ها مفید واقع خواهد شد.
قند قهوه ای و شکر قهوه ای، نمونه ای از این شیرین کننده های جایگزین خواهند بود که در ادامه پیرامون نحوه تولید، خواص و فواید آن ها صحبت هایی به میان خواهد آمد.
تولید قند قهوه ای و خواص آن
اگر در زمینه تغذیه سر رشته داشته باشید، می دانید که قند قهوه ای در زمره شیرین کننده هایی که قرار می گیرد که میزان کالری کمتری نسبت به قند سفید و معمولی خواهد داشت. این مقدار از کالری، در ۱۰۰ گرم از قند قهوه ای، به اندازه ۳۶۰ تا ۳۷۰ کالری متغیر خواهد بود، در صورتیکه همین مقدار از قند سفید، ممکن است تا ۴۰۰ کالری را شامل شود.
هر چند که ۳۰ الی ۴۰ کالری به نظر چندان تفاوت زیادی به نظر نمی رسد، اما همین مقدار از کالری می تواند در طولانی مدت به میزان زیادی تبدیل شود.
اگر بتوانید با پرداخت هزینه ای کمی بیشتر، قند سفید را از برنامه غذایی حذف کرده و در ازا، قند قهوه ای را جایگزین نمایید، می توانید از بروز بیماری هایی از قبیل دیابت و همچنین اضافه وزن های بسیار زیاد دور بمانید.
مراحل تولید قند قهوه ای، تقریبا و تا حدودی شبیه به قند سفید می باشد. با این تقاوت که در تهیه قند سفید، شکر سفید استفاده شده و در تولید قند قهوه ای، شکر قهوه ای.
تفاوت اصلی در طرز تهیه قند قهوه ای و قند سفید، روش تولید شکر مورد نیاز است. زیرا شکری که در تهیه قند قهوه ای به کار گرفته می شود، دارای ماده ای به نام ملاس بوده که کاملا طبیعی است. در صورتی که این ماده در هنگام تولید شکر سفید، از دانه های شکر به کمک مواد شیمیایی و افزودنی ها جدا خواهد شد.
با توجه به بیان این موضوع، تا حدودی می توان متوجه شد که چرا مصرف قند و شکر قهوه ای بیشتر از قند و شکر سفید توصیه می شود.
از خواص قند قهوه ای، می توان مواردی از قبیل تقویت دستگاه گوارشی، کاهش درد های شکمی و … را نام برد.
کارخانه تولید قند قهوه ای در ایران
همانطور که می دانید، قند قهوه ای در ابتدا به مصرف مردم کشور های اروپایی در می آمد. بعد از مدت زمانی که کشور های آسیایی از فواید و خواص قند قهوه ای باخبر شدند، در ابتدا به واردات قند قهوه ای اقدام کرده و در نهایت، خود به تولید آن مشغول شدند.
ایران هم یکی از کشور هایی است که در زمینه تولید شکر قهوه ای و مشتقات به دست آمده از آن همچون قند قهوه ای، پیشرفت بسیاری کرده و محصولاتی که امروزه در کارخانه های تولیدی تهیه می شود، از نظر کیفیتی می تواند کاملا با قند قهوه ای خارجی و وارداتی به رقابت بپردازد.
قند قهوه ای در دو نوع کله و حبه به بازار عرضه می شود و هر کس بسته به نیاز خود می تواند قند قهوه ای حبه و یا کله را خریداری کند.
کارخانه تولید قند قهوه ای که محصولاتی باکیفیت را به بازار عرضه می کند، شامل کارخانه نقش جهان، ارغوان، فردیسان و … خواهد بود.